Google AdSense的几个新特性

有一段时间,没有特别注意Google AdSense后台了,这么一看,Google又增加了不少的新特性。

1)Policy violations

Google monitors the sites that AdSense ads appear on to ensure they comply with our program policies. We have identified the following violations on your sites. Please note that this represents only the violations that we have currently identified. You are responsible for ensuring that your properties comply with our policies at all times. We suggest that you regularly review all your sites for compliance. For more information regarding our policy notifications.


Google会监控发布者的广告显示情况,若发现有违反下列政策的情况,会在后台报告。

  • 无效点击或者无效展示
  • 鼓励用户点击
  • 不符合政策的内容
  • 违反版权的内容
  • 违反google站长指南
  • 无效流量来源
  • 广告行为
  • 广告展示位置
  • 网站行为
  • 赌博网站等等

2)Responsive Ad Unit
自适应广告单元,这是一个Beta广告单元模式。适合在使用自适应布局的网站来使用。这里是Google的使用说明 https://support.google.com/adsense/answer/3213689

对于移动网站,可以使用不同的模板,在不同模板使用不同的广告代码;如果用自适应布局,就用这个适应广告单元最好。

3)HTTPS Ads

使用Google AdSense到ssl加密网站,还是一样的到后台生成广告代码,把代码置入SSL加密的网页,没有其他的设置,不过通常兼容SSL加密展示的广告会较少,这样的结果就是收入会比非加密的网站低。


4)五个新增字体

在新增广告单元的时候,可以选择字体,原来有三种,现在新增加了下面五种字体。

  • Open Sans
  • Open Sans Light
  • Roboto Light
  • Ubuntu Light
  • Lora


作者: David Yin
原载: SEO 网站优化推广
版权所有。转载时必须以链接形式注明作者和及本声明。